Dallëndyshja e detit

  Kafshë


Dallëndyshja e detit

EMRI LATINISHT

Sterna hirundo

Emërtime të tjera:
⦁ dallëndyshja e zakonshme e detit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Sterna hirundo (adult) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sterna_hirundo_(adult).jpg#/media/File:Sterna_hirundo_(adult).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dallëndyshja e detit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit
"Dallëndyshja e detit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018