Dallëndyshja e detit krahëbardhë

  Kafshë


Dallëndyshja e detit krahëbardhë

EMRI LATINISHT

Chlidonias leucopterus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ White-winged Tern, Mścichy, Biebrzański Park Narodowy, Polska by Frank Vassen – Flickr: White-winged Tern, Mścichy, Biebrzański Park Narodowy, Polska. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:White-winged_Tern,_M%C5%9Bcichy,_Biebrza%C5%84ski_Park_Narodowy,_Polska.jpg#/media/File:White-winged_Tern,_M%C5%9Bcichy,_Biebrza%C5%84ski_Park_Narodowy,_Polska.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dallëndyshja e detit krahëbardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-detit-krah%c3%abbardh%c3%ab
"Dallëndyshja e detit krahëbardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018