Dallëndyshja e lumit

  Kafshë


Dallëndyshja e lumit

EMRI LATINISHT

Riparia riparia

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Bank Swallow (Riparia riparia) 2 by Alan Vernon – Flickr: Bank Swallow (Riparia riparia) #2. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bank_Swallow_(Riparia_riparia)_2.jpg#/media/File:Bank_Swallow_(Riparia_riparia)_2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dallëndyshja e lumit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-e-lumit
"Dallëndyshja e lumit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018