Dallëndyshja sqeptrashë e detit

  Kafshë


Dallëndyshja sqeptrashë e detit

EMRI LATINISHT

Gelochelidon nilotica

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Gelochelidon nilotica vanrossemi by Eric Kershner/USFWS – Flickr at http://www.flickr.com/photos/usfws_pacificsw/5759704018/in/photostream/. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gelochelidon_nilotica_vanrossemi.jpg#/media/File:Gelochelidon_nilotica_vanrossemi.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dallëndyshja sqeptrashë e detit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dall%c3%abndyshja-sqeptrash%c3%ab-e-detit
"Dallëndyshja sqeptrashë e detit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018