Dervishi

  Kafshë


Dervishi

EMRI LATINISHT

Galerida cristata

Emërtime të tjera:
⦁ qolja
⦁ larusha me kësulë
⦁ kësulëri
⦁ çobani
⦁ çafkëlorja
⦁ çafkkulorja
⦁ kaçulja
⦁ çobani

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Crested Lark (Galerida cristata) at Sultanpur I Picture 118 by J.M.Garg – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Crested_Lark_(Galerida_cristata)_at_Sultanpur_I_Picture_118.jpg#/media/File:Crested_Lark_(Galerida_cristata)_at_Sultanpur_I_Picture_118.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dervishi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dervishi
"Dervishi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018