Drenja e pyllit

  Kafshë


Drenja e pyllit

EMRI LATINISHT

Anthus trivialis

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Tree Pipit (Anthus trivialis) at Sindhrot near Vadodara, Gujrat Pix 239 by J.M.Garg – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tree_Pipit_(Anthus_trivialis)_at_Sindhrot_near_Vadodara,_Gujrat_Pix_239.jpg#/media/File:Tree_Pipit_(Anthus_trivialis)_at_Sindhrot_near_Vadodara,_Gujrat_Pix_239.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Drenja e pyllit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/drenja-e-pyllit
"Drenja e pyllit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018