Dreqi merimangë i detit

  Kafshë


Dreqi merimangë i detit

EMRI LATINISHT

Trachinus araneus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Trachinus araneus Sardegna2 by Roberto Pillon – http://www.fishbase.org/photos/PicturesSummary.php?StartRow=1&ID=9258&what=species&TotRec=4. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trachinus_araneus_Sardegna2.jpg#/media/File:Trachinus_araneus_Sardegna2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Dreqi merimangë i detit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/dreqi-merimang%c3%ab-i-detit
"Dreqi merimangë i detit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018