E bukura e dheut

  Kafshë


E bukura e dheut

EMRI LATINISHT

Salamandra salamandra

Emërtime të tjera:
⦁ salamandra
⦁ salamandra me njolla
⦁ pikëlorja

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Salamandra salamandra BM3 by Jerzy Opioła – {Own}. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salamandra_salamandra_BM3.jpg#/media/File:Salamandra_salamandra_BM3.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "E bukura e dheut":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/e-bukura-e-dheut
"E bukura e dheut," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018