Fier krojesh

  Bimë


Fier krojesh

EMRI LATINISHT
Adiantum capillus Veneris

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Common maidenhair (Adiantum capillus-veneris) by Robb Hannawacker, while working for Joshua Tree National Park – http://www.flickr.com/photos/115357548@N08/12525850863/. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Common_maidenhair_(Adiantum_capillus-veneris).jpg#/media/File:Common_maidenhair_(Adiantum_capillus-veneris).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Fier krojesh":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/fier-krojesh
"Fier krojesh," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018