Flutura bajrake

  Kafshë


Flutura bajrake

EMRI LATINISHT

Papilio machaon

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Papilio Machaon JPG1a by Jean-Pol GRANDMONT – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Papilio_Machaon_JPG1a.jpg#/media/File:Papilio_Machaon_JPG1a.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura bajrake":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-bajrake
"Flutura bajrake," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018