Flutura e gjëmbave

  Kafshë


Flutura e gjëmbave

EMRI LATINISHT

Cynthia cardui

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ 2013.08.02.-19-Kirschgartshaeuser Schlaege Mannheim-Distelfalter by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2013.08.02.-19-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Distelfalter.jpg#/media/File:2013.08.02.-19-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Distelfalter.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura e gjëmbave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-e-gj%c3%abmbave
"Flutura e gjëmbave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018