Flutura e krimbit të murmë

  Kafshë


Flutura e krimbit të murmë

EMRI LATINISHT

Agrotis segetum

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Agrotis segetum01 by Manfred Hund – uploaded from author at de.wiki on the 2. Jun. 2006 as Saateule (Agrotis segetum)IMG 1999.JPG. Licensed under GFDL 1.2 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Agrotis_segetum01.jpg#/media/File:Agrotis_segetum01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura e krimbit të murmë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-e-krimbit-t%c3%ab-murm%c3%ab
"Flutura e krimbit të murmë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018