Flutura e repës

  Kafshë


Flutura e repës

EMRI LATINISHT

Pieris rapae

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Butterfly November 2007-5 by Alvesgaspar – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Butterfly_November_2007-5.jpg#/media/File:Butterfly_November_2007-5.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura e repës":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-e-rep%c3%abs
"Flutura e repës," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018