Flutura e sallgamit

  Kafshë


Flutura e sallgamit

EMRI LATINISHT

Satyrium acaciae

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Satyrium acaciae by www.invertebradosdehuesca.com – http://www.invertebradosdehuesca.com/2011/10/satyrium-acaciae-endrinera-oscura.html. Licensed under CC BY 3.0 es via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Satyrium_acaciae.jpg#/media/File:Satyrium_acaciae.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura e sallgamit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-e-sallgamit
"Flutura e sallgamit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018