Flutura poligonike

  Kafshë


Flutura poligonike

EMRI LATINISHT

Polygonia egea

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Nymphalis egea – Eastern Comma butterfly 1 by Zeynel Cebeci – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nymphalis_egea_-_Eastern_Comma_butterfly_1.jpg#/media/File:Nymphalis_egea_-_Eastern_Comma_butterfly_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura poligonike":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-poligonike
"Flutura poligonike," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018