Flutura provokuese

  Kafshë


Flutura provokuese

EMRI LATINISHT

Vanessa atalanta

Emërtime të tjera:
⦁ cinja
⦁ cingla
⦁ kërthingla
⦁ kërteingla fishkëllyese
⦁ gërthiula kërthila
⦁ kiciriba

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ 2014.04.24.-01-Kirschgartshaeuser Schlaege Mannheim-Admiral by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2014.04.24.-01-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Admiral.jpg#/media/File:2014.04.24.-01-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Admiral.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Flutura provokuese":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/flutura-provokuese
"Flutura provokuese," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018