Freskori

  Kafshë


Freskori

EMRI LATINISHT

Thymallus thymallus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Thymallus thymallus by Christian Maier by Original uploader was Christian Maier at de.wikipedia – photo taken by Christian Maier, Originally from de.wikipedia; description page is/was here.. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Thymallus_thymallus_by_Christian_Maier.jpg#/media/File:Thymallus_thymallus_by_Christian_Maier.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Freskori":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/freskori
"Freskori," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018