Gërshërëza e veshit

  Kafshë


Gërshërëza e veshit

EMRI LATINISHT

Forficula auricularia

Emërtime të tjera:
⦁ kabishti i veshit
⦁ lugveshëza
⦁ veshëza

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cadela de frade 09-03-27 Bastavales. Galiza by Lmbuga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cadela_de_frade_09-03-27_Bastavales._Galiza.jpg#/media/File:Cadela_de_frade_09-03-27_Bastavales._Galiza.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gërshërëza e veshit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/g%c3%abrsh%c3%abr%c3%abza-e-veshit
"Gërshërëza e veshit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018