Gërthia shpinëkokërrizore

  Kafshë


Gërthia shpinëkokërrizore

EMRI LATINISHT

Calappa granulata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Daderot – Own work, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=33687152


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gërthia shpinëkokërrizore":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-shpin%c3%abkok%c3%abrrizore
"Gërthia shpinëkokërrizore," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018