Gaforre guaskëlozhere

  Kafshë


Gaforre guaskëlozhere

EMRI LATINISHT

Balanus perforatus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Auguste Le Roux (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 4.0-3.0-2.5-2.0-1.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0-3.0-2.5-2.0-1.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gaforre guaskëlozhere":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gaforre-guask%c3%ablozhere
"Gaforre guaskëlozhere," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018