Gjarpri i ujit

  Kafshë


Gjarpri i ujit

EMRI LATINISHT

Natrix tessellata

Emërtime të tjera:
⦁ gjarpri i ujit i vogël
⦁ bollujca e vogël
⦁ bollujësa e vogël
⦁ bolla e ujit
⦁ shkerpini

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Natrix tessellata Juv by (User:Alma) – own picture, made with Nikon D60. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Natrix_tessellata_Juv.JPG#/media/File:Natrix_tessellata_Juv.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjarpri i ujit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjarpri-i-ujit
"Gjarpri i ujit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018