Gjelëza e madhe bishtvijëzuar

  Kafshë


Gjelëza e madhe bishtvijëzuar

EMRI LATINISHT

Limosa lapponica

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ BartailedGodwit24 by Bowman, Tim – U.S. Fish and Wildlife Service. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:BartailedGodwit24.jpg#/media/File:BartailedGodwit24.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjelëza e madhe bishtvijëzuar":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjel%c3%abza-e-madhe-bishtvij%c3%abzuar
"Gjelëza e madhe bishtvijëzuar," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018