Gjelaci pikalosh ngjyrë ari

  Kafshë


Gjelaci pikalosh ngjyrë ari

EMRI LATINISHT

Pluvialis apricaria

Emërtime të tjera:
⦁ vrapuesi i artë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Pluvialis apricaria photo by Quirin Herzog – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pluvialis_apricaria_photo.jpg#/media/File:Pluvialis_apricaria_photo.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjelaci pikalosh ngjyrë ari":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjelaci-pikalosh-ngjyr%c3%ab-ari
"Gjelaci pikalosh ngjyrë ari," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018