Gjelaci symadh

  Kafshë


Gjelaci symadh

EMRI LATINISHT

Burhinus oedicnemus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Triel (Burhinus oedicnemus) by Biopauker (talk) 19:53, 8 November 2008 (UTC) (J. Dietrich) – own work ,wildlife. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Triel_(Burhinus_oedicnemus).jpg#/media/File:Triel_(Burhinus_oedicnemus).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjelaci symadh":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjelaci-symadh
"Gjelaci symadh," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018