Gjilpërëza shiritazezë

  Kafshë


Gjilpërëza shiritazezë

EMRI LATINISHT

Syngnathus abaster

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Іглиця товсторила by Giacomo Radi (uploaded/cropped by Balerchik96) – email to OTRS. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%86%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%86%D1%8F_%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0.jpg#/media/File:%D0%86%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%86%D1%8F_%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjilpërëza shiritazezë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjilp%c3%abr%c3%abza-shiritazez%c3%ab
"Gjilpërëza shiritazezë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018