Gjinkalla

  Kafshë


Gjinkalla

EMRI LATINISHT

Cicada orni

Emërtime të tjera:
⦁ cinxëri
⦁ çiçikallja
⦁ çikalla
⦁ kërngalla
⦁ gungalla

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cicadidae – Cicada orni-2 by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cicadidae_-_Cicada_orni-2.JPG#/media/File:Cicadidae_-_Cicada_orni-2.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjinkalla":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjinkalla
"Gjinkalla," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018