Gjuhënusja e formuar

  Bimë


Gjuhënusja e formuar

EMRI LATINISHT
Delphinium consolida

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ By H. Zell (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjuhënusja e formuar":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjuh%c3%abnusja-e-formuar
"Gjuhënusja e formuar," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018