Gjuhëza e rërave

  Kafshë


Gjuhëza e rërave

EMRI LATINISHT

Pegusa lascaris

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ © Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjuhëza e rërave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-e-r%c3%abrave
"Gjuhëza e rërave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018