Gjuhëza gojëmadhe

  Kafshë


Gjuhëza gojëmadhe

EMRI LATINISHT

Arnoglossus laterna

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Arnoglossus laterna 2 by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arnoglossus_laterna_2.jpg#/media/File:Arnoglossus_laterna_2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjuhëza gojëmadhe":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-goj%c3%abmadhe
"Gjuhëza gojëmadhe," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018