Gjuhëza turke

  Kafshë


Gjuhëza turke

EMRI LATINISHT

Synapturichthys kleinii

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ HORST Dominique www.bathymed.net


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjuhëza turke":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjuh%c3%abza-turke
"Gjuhëza turke," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018