Gjumashi i lajthisë

  Kafshë


Gjumashi i lajthisë

EMRI LATINISHT

Muscardinus avellanarius

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Haselmaus by Björn Schulz (= User Bjoernschulz on de.wikipedia) – selbst fotografiert von Björn Schulz. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Haselmaus.JPG#/media/File:Haselmaus.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gjumashi i lajthisë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gjumashi-i-lajthis%c3%ab
"Gjumashi i lajthisë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018