Grerëza e madhe

  Kafshë


Grerëza e madhe

EMRI LATINISHT

Vespa crabro

Emërtime të tjera:
⦁ grethi i madh
⦁ grethi i mureve

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Hornisse 5 by Flugwapsch62 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hornisse_5.jpg#/media/File:Hornisse_5.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Grerëza e madhe":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/grer%c3%abza-e-madhe
"Grerëza e madhe," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018