Grethi belgjatë i vemjeve

  Kafshë


Grethi belgjatë i vemjeve

EMRI LATINISHT

Ammophila sabulosa

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Ammophila sabulosa beentree by Beentree – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ammophila_sabulosa_beentree.jpg#/media/File:Ammophila_sabulosa_beentree.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Grethi belgjatë i vemjeve":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/grethi-belgjat%c3%ab-i-vemjeve
"Grethi belgjatë i vemjeve," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018