Gurca me gjëmba

  Kafshë


Gurca me gjëmba

EMRI LATINISHT

Spondylus gaederopus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Spondylidae – Spondylus gaederopus by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spondylidae_-_Spondylus_gaederopus.JPG#/media/File:Spondylidae_-_Spondylus_gaederopus.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gurca me gjëmba":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gurca-me-gj%c3%abmba
"Gurca me gjëmba," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018