Hagrepi

  Kafshë


Hagrepi

EMRI LATINISHT

Euscorpius tergestinus

Emërtime të tjera:
⦁ akrepi
⦁ grepi
⦁ grepsi
⦁ karrivoja
⦁ zgardivoja
⦁ sfurku
⦁ përçollaku

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Euscorpius tergestinus A MRKVICKA by Alexander Mrkvicka – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Euscorpius_tergestinus_A_MRKVICKA.JPG#/media/File:Euscorpius_tergestinus_A_MRKVICKA.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Hagrepi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/hagrepi
"Hagrepi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018