Harabeli gjokszi

  Kafshë


Harabeli gjokszi

EMRI LATINISHT

Passer hispaniolensis

Emërtime të tjera:
⦁ trumcaku spanjol
⦁ harabeli spanjol

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ PikiWiki Israel 4292 passer hispaniolensis by צילום: נצח פרביאש. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:PikiWiki_Israel_4292_passer_hispaniolensis.jpg#/media/File:PikiWiki_Israel_4292_passer_hispaniolensis.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Harabeli gjokszi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/harabeli-gjokszi
"Harabeli gjokszi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018