Harabeli shtëpijak

  Kafshë


Harabeli shtëpijak

EMRI LATINISHT

Passer domesticus

Emërtime të tjera:
⦁ trumcaku shtëpijak
⦁ murraku
⦁ murrashi
⦁ spurdhjaku
⦁ spurdhiqi
⦁ lepureku
⦁ xhixhimsi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Male House Sparrow (Passer domesticus), New Castle, Delaware by Keith from Newark, DE, USA – Male House Sparrow (Passer Domesticus)Uploaded by innotata. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Male_House_Sparrow_(Passer_domesticus),_New_Castle,_Delaware.jpg#/media/File:Male_House_Sparrow_(Passer_domesticus),_New_Castle,_Delaware.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Harabeli shtëpijak":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/harabeli-sht%c3%abpijak
"Harabeli shtëpijak," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018