Iriqi i detit me purteka

  Kafshë


Iriqi i detit me purteka

EMRI LATINISHT

Cidaris cidaris

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cidaris cidaris MHNT by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cidaris_cidaris_MHNT.jpg#/media/File:Cidaris_cidaris_MHNT.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Iriqi i detit me purteka":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/iriqi-i-detit-me-purteka
"Iriqi i detit me purteka," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018