Iriqi i zi i detit

  Kafshë


Iriqi i zi i detit

EMRI LATINISHT

Arbacia lixula

Emërtime të tjera:
⦁ gështënja e detit
⦁ ferrçori i zi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Arbacia lixula by Original uploader was Albert Kok at nl.wikipedia – Originally from nl.wikipedia; description page is/was here.. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arbacia_lixula.JPG#/media/File:Arbacia_lixula.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Iriqi i zi i detit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/iriqi-i-zi-i-detit
"Iriqi i zi i detit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018