Iriqi zemër i detit i purpurt

  Kafshë


Iriqi zemër i detit i purpurt

EMRI LATINISHT

Spatangus purpureus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ © Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Iriqi zemër i detit i purpurt":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/iriqi-zem%c3%abr-i-detit-i-purpurt
"Iriqi zemër i detit i purpurt," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018