Jargavani

  Bimë


Jargavani

EMRI LATINISHT
Syringa vulgaris

Emërtime të tjera
● argavan
● arkivan
● lila

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Syringa vulgaris 003 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Syringa_vulgaris_003.JPG#/media/File:Syringa_vulgaris_003.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Jargavani":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/jargavani
"Jargavani," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018