Kërmilli boshtor mesdhetar

  Kafshë


Kërmilli boshtor mesdhetar

EMRI LATINISHT

Fusinus rostratus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Olivi, 1792 – Naturalis, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=45690591


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli boshtor mesdhetar":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-boshtor-mesdhetar
"Kërmilli boshtor mesdhetar," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018