Kërmilli grabitqar dalmatin

  Kafshë


Kërmilli grabitqar dalmatin

EMRI LATINISHT

Poiretia cornea

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By H. Zell [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli grabitqar dalmatin":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-grabitqar-dalmatin
"Kërmilli grabitqar dalmatin," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018