Kërmilli guaskëpurpur

  Kafshë


Kërmilli guaskëpurpur

EMRI LATINISHT

Hexaplex trunculus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Hexaplex trunculus found on Israeli coastal plain near Tel Shikmona (10) by Hanay. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hexaplex_trunculus_found_on_Israeli_coastal_plain_near_Tel_Shikmona_(10).JPG#/media/File:Hexaplex_trunculus_found_on_Israeli_coastal_plain_near_Tel_Shikmona_(10).JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli guaskëpurpur":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-guask%c3%abpurpur
"Kërmilli guaskëpurpur," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018