Kërmilli i kuq me rudha

  Kafshë


Kërmilli i kuq me rudha

EMRI LATINISHT

Bolma rugosa

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Bolma rugosa 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bolma_rugosa_01.JPG#/media/File:Bolma_rugosa_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli i kuq me rudha":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-kuq-me-rudha
"Kërmilli i kuq me rudha," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018