Kërmilli i madh i kënetës

  Kafshë


Kërmilli i madh i kënetës

EMRI LATINISHT

Lymnaea stagnalis

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Spitzschlammschnecke-lymnaea stagnalis by H. Krisp – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spitzschlammschnecke-lymnaea_stagnalis.jpg#/media/File:Spitzschlammschnecke-lymnaea_stagnalis.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli i madh i kënetës":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-madh-i-k%c3%abnet%c3%abs
"Kërmilli i madh i kënetës," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018