Kërmilli i vreshtave me rripa

  Kafshë


Kërmilli i vreshtave me rripa

EMRI LATINISHT

Helix lucorum

Emërtime të tjera:
⦁ kërmilli i pyllit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Helix lucorum 2 by Petar Iankov, http://www.ImagesFromBulgaria.com – http://imagesfrombulgaria.com/v/Animals/Mollusca/Unsorted/DSC05960.JPG.html?g2_imageViewsIndex=1 by Petar Iankov – http://www.ImagesFromBulgaria.com, (caption cropped from original source image by User:Snek01). Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Helix_lucorum_2.jpg#/media/File:Helix_lucorum_2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli i vreshtave me rripa":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-i-vreshtave-me-rripa
"Kërmilli i vreshtave me rripa," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018