Kërmilli këlyshlindës i Ballkanit

  Kafshë


Kërmilli këlyshlindës i Ballkanit

EMRI LATINISHT

Viviparus mamillatus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Viviparus mamillatus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Viviparus_mamillatus_01.JPG#/media/File:Viviparus_mamillatus_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli këlyshlindës i Ballkanit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-k%c3%ablyshlind%c3%abs-i-ballkanit
"Kërmilli këlyshlindës i Ballkanit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018