Kërmilli këlyshlindës me majë

  Kafshë


Kërmilli këlyshlindës me majë

EMRI LATINISHT

Viviparus contectus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Viviparus contectus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Viviparus_contectus_01.JPG#/media/File:Viviparus_contectus_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli këlyshlindës me majë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-k%c3%ablyshlind%c3%abs-me-maj%c3%ab
"Kërmilli këlyshlindës me majë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018