Kërmilli karficë

  Kafshë


Kërmilli karficë

EMRI LATINISHT

Cerithium vulgatum

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cerithium vulgatum 02 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cerithium_vulgatum_02.JPG#/media/File:Cerithium_vulgatum_02.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli karficë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-karfic%c3%ab
"Kërmilli karficë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018